Copper and Glass Huts – Bigwin Island, ON

mu-architects_the-giants-of-bigwinThe angular shape and tee-pee-esque stature allows for a unique living space on the interior, with optimal natural light flooding the entire home. The structures have two floors, the bottom level contains the kitchen and dining area and an open living area. A large spiral staircase connects the bottom floor with the mezzanine master bedroom and bath. A smaller bedroom and bath are located on the second floor, which is equipped with a vaulted ceiling that offers stunning views of the surrounding landscape.

Similar Posts
Jasper Place Branch Library – Alberta
Expo67 Quebec Pavilion – Montréal, Québec
The Bow Building – Calgary, Alberta
“The Shute” Scarboro Beach Park – Toronto, Ontario
Pop-up RAW:Almond Restaurant
St. Jude’s Anglican Cathedral – Iqaluit, Nunavut
Résidence des Grands Jardins – Charlevoix, Québec