Copper and Glass Huts – Bigwin Island, ON

mu-architects_the-giants-of-bigwinThe angular shape and tee-pee-esque stature allows for a unique living space on the interior, with optimal natural light flooding the entire home. The structures have two floors, the bottom level contains the kitchen and dining area and an open living area. A large spiral staircase connects the bottom floor with the mezzanine master bedroom and bath. A smaller bedroom and bath are located on the second floor, which is equipped with a vaulted ceiling that offers stunning views of the surrounding landscape.

Similar Posts
Great Plains Recreation Facility – Calgary AB
Casino de Montréal – Québec
Sechelt “Driftwood” Hydro Boxes
Community Centre – Moose Jaw, Saskatchewan
Vancouver Community College Clark Station – British Columbia
Sod House
Hugo Eppich House – Vancouver, British Columbia